Better In Time

There was an error in this gadget

Followers

Monday, February 22, 2010

**huTang taGGed**

Recently, aku kena tegged ngan one of my fren, Cik Atirah.. So, here it is..

1:Adakah anda rasa anda HOT?
Hot? Sangat hot.. Tapi last two weeks la.. Nie hot kt org eh.. Bukan hot yg lain.. Hehe.. Sebab ape aku hot? Biar la rahsia.. Hehe.. Yg penting skrang aku da tak hot dah.. Dah cold dah.. hehe..

2:Upload gambar kegemaran anda
Banyak nie gambar kegemaran.. hehe..


3:Cerita pasal gambar
Gambar nie diambil ketika aku menunggu my frenz memanjakan diri.. Hehe..

4:Bila kali terakhir anda makan pizza
Kali terakhir aku makan pizza adalah ari kamis yg lepas.. Nieha, my best buddy blanje.. Thanx nieha.. hehe..

5:Lagu terakhir yang anda dengar
Lagu terakhir yg didengar adalah Jai Ho by Pussycat dolls.. Special ringtone for someone.. Hikhik *gedik jap*

6:Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Aku kena siapkan assignment!!! Huhu.. Keje banyak tapi sempat berblogging.. Camne tu?

7:Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
Ecah.. Walaupun nama tuh ade sket sebutannye ngan nama aku, tapi takde orang lain panggil aku ngan nama camtu.. Except kawan2 kat UNIMAS dan Miros.. Miss UNIMAS so much!! Huhu..

8:Tag lagi 6 orang
1. Che Bai
2. Che A
3. Mr Apit
4. Ecah
5. Ida
6. Amira

9:Siapakah orang no 1 pada anda?
1 of my blogger fren.. Kenal die kat blog dan penah sekali jumpa die kat UTHM mase lepak kat kabin Che A dan Kak Ida..

10:kata sesuatu mengenai orang no 5
Aku merinduimu.. Lama tidak berjumpa!!!! uwaaaa

11:no 3 ada hubungan dengan siapa?
Ngan sape?? Tanya die sendiri.. Hehe.. Mr Apit sila balas tagged ini di tempat tuk mengomen yek.. Hikhik..

12:bagaimana pulak dengan orang no 4?
Dia merupakan my little cousin.. Sangat cute orangnye dan baru berumur 15tahun.. Kalau nak ngorat die kena ngorat aku dulu.. hehe..

13:Pesanan kepada orang no 6?
Mira, belajar bersungguh2 yek tuk UPSR.. Pastikan dapat 5A.. Yeah!!

14:Apa kelebihan yang anda nampak pada orang no 2?
Always give me gud advice and a gud listener.. Thanx dear for the advice before.. Hehe..


So, kepada yg telah di tagged, sila jalankan tugas anda.. Hehe..
XOXO

2 comments:

azEEra said...

yeay

im in d list
muahh..muahh..

but bila akan dikerjakan tag ini..
hmmmm..weekend ni yer

ira
again im off 2 penang esok pg
weekend nie turn my cousin plak engaged..
wat a 'packed februari' dis year!!!

aiSya iRa said...

waa..
bestnye..
i like gi wedding n engaging nie..
adakah btol?
haha...
okes, smoga slmt dlm pjlnannye yek...