Better In Time

There was an error in this gadget

Followers

Saturday, January 16, 2010

**raJin ke busan?**

Elo babe!! Tetiba rase cam rajin plak nak buat entry baru.. Hihi.. Sbb rajin ke sbb busan?? Entoh le labu.. Aku pun tak tau.. Hehe.. Kejap2 buka fb.. Kejap2 buka fishville.. Kejap2 tgk movie.. Mana satu aku nak buat pun tak tau la.. Sindrom busan aku dtg neh.. Tu yg jadi camni.. Cian kan kat aku?? Huhu.. Neway, aku just want to share sumting here.. Aku still dunno wat am I thinking right now.. Susah nye ku rasa.. Ape toh tjadi kat otak aku neh.. Ke sbb smlm aku tlalu banyak gelak semasa menonton Old Dogs eh?? Toh le.. Agi dok pikir agi aku tak tau aku pikir ape.. So baik aku teruskan pejuangan mencari dan memahami ape yg aku kena present agi 2 minggu.. Oh no!! 2 minggu je agi?? Satu pun aku tak siap agi nie.. Huhu..

Oleh itu, aku behenti di sini jelah penaipan aku tuk entry nie.. Macam besa jumpa di entry yg berikutnya.. Salamz daaa..
XOXO

No comments: