Better In Time

There was an error in this gadget

Followers

Sunday, January 18, 2009

** peraNgai, beHavior so On **

Gedik.. Aku rs rmai yg sgt2 pnh dgr pkataan tu and tau pe mksdnye+kt sp kt tuju.. Pada aku gedik neh xde slhnye.. 2sume sdiri nye psl la kn.. Tp yg aku xleh nk trime bl sesorg tu gedik tp xkena pd tmpt and xsesuwei utk die.. Very the *&%#$..

Sbnrnye aku d cite gk la psl org yg gediks xbtmpt n xsesuwei neh.. Aku rs cm xsesuwei sorg hamba Allah neh jd gedik (maybe bcoz of her/his attitude, appearance).. In my opinion, sum people sesuwei gedik and sum people sgt2 xsesuwei bergedik..

Satu agi jnis manusia yg aku xleh blah org yg slalu pji diri sdiri and pe yg die d.. As if she/he is the best person in the world la.. Kdg2 aku cian gk la kt org2 cmni.. Cian sbb kdg2 org mls nk dgr pe yg dicakapkan.. Agi aku geram klu cite bagai nk rak (especially sume bagus, perfect), last2 jumpe tgk sdiri yg slalu dipuji dan dipuja tu rupe2nye xseperti yg diceritakan.. Adoyai meluat gle.. huhu..

Tp tulah kan imposibble kt nak cari org yg perfect even myself pn.. Bagi aku pe yg penting kt jgn tlalu taksub ngan sesuatu bende (smpikn memuja sumting tu keterlaluan).. Besa2 sudei.. Xyah lbh2 dari fakta.. Nnt jd auta org meluat plak kn.. Renung2kan dan slamat beramal..


aiSya iRa

No comments: